Hvordan bevare salat i en Refigerator

February 24

Hvordan bevare salat i en Refigerator

Salat kommer i mange forskjellige varianter - og det er en flott base for salater, men det kan ødelegge raskt, selv i kjøleskapet. Oksygen og fuktighet føre grønnsaker, inkludert salat, brun og vil. Mens mange vaske deres salat før de lagrer det, kan ekstra fuktighet faktisk gjøre salat ødelegge raskere. Du kan beholde salat i en lengre tidsperiode, hvis du lagrer den uvaskede og holde den i en tørr, lufttett beholder i kjøleskapet.

Instruksjoner

•Ta hverandre hodet av salat. Fjern alle bladene som har begynt å ødelegge. Hvis du plasserer din salat i små biter, rive bladene med hendene eller bruke en plastikk kniv. Ikke kutt salat med en metall kniv, da dette vil føre til din salat til brun.

•Linje en plast, sealable beholder med en rett håndkle eller papirhåndklær. Legg bladene på håndkleet, slik at fuktighet absorberes av håndkle. Plass et annet håndkle over salaten.

•Seal beholderen, fjerne så mye luft som mulig. Plass beholderen i delen skarpere i kjøleskapet. Kontroller temperaturen på rommet er 32 grader Fahrenheit. Erstatte tallerken håndkledet hver dagene, med et tørt håndkle å holde fuktighet i sjakk.

•Unngå å plassere andre rask-modnes frukt som epler, aprikoser og meloner ved din salat, som disse avgir etylen som modnes. Denne gassen vil gjøre din salat ødelegge raskere.