Hvordan bevare et Fossil med fugemasse

January 25

Hvordan bevare et Fossil med fugemasse

Hvis du forsegle en fossil med en tetningsmasse kan du stabilisere det hindrer fossile flassing eller chipping når du fjerne den fra stedet hvor du fant det. Konsolidere fossile med en tetningsmasse Herder lar deg beholde de fossile forlaget slik at du kan bruke fossile for videre forskning eller bare beholde den som et samleobjekt. Fossiler inkluderer de bevarte restene eller et avtrykk av materie som fantes tusen år siden, som en plante- eller animalsk.

Instruksjoner

•Rengjør og tørr fossile. Et fossil som bevarer fuktigheten vil ikke riktig absorberer tetningsmasse. Stek fossile i 12 timer i en ovn satt til 85 til 120 grader Fahrenheit.

•Mix tetningsmasse henhold til produsentens anvisninger. En calcified fossil eller en stein krever en ren harpiks consolidant. Noen vanlige harpiks consolidants inkluderer polyvinylacetat butyral (PVB, også kalt Butvar) som du oppløse i aceton, akryl polymer (Paraloid B-72) eller polyvinylacetat (som finnes i Elmers lim).

•Fargeringer fossile med tetningsmasse. Stopp når du ser at consolidant har fylt alle fossile sprekker, hulrom og sprekker og ikke lenger soaks inn i fossile.

•Dry fossile grundig før du montere den.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk skjellakk for å forsegle en fossil. Skjellakk kan gi et fossilt en falsk skinnende karamell-farget finish.