Hvordan bevare din sko

March 11

Hvordan bevare din sko

The NPD Group, Inc., en leverandør av forbruker og detaljhandel informasjon notater som i 2007 dollar volumet salget for totale amerikanske mote og atletisk fottøy markedet utgjorde 44.4 milliarder dollar. I 2008, er dette ikke forventet å øke mye, på grunn av bremse økonomien. Folk er på utkikk etter måter å få lengre levetid ut av deres sko, spesielt hvis de koster $100 og over kategorien. Skinnsko som ikke er regelmessig betinget vil alder og sprekk, en svært pricy alternativ å ta vare på dem.

Instruksjoner

Legge årene inn i livet til din sko

•Lay aviser på lett tilgjengelige tabell i et område som er godt ventilert. Fjerne skitt med støvsugeren. Det er mange forskjellige typer rengjøringsmidler, inkludert bedrøve såpe, skum, gels, spray, væsker og kremer. De fleste skinn rengjøringsmidler kommer med en applikator top. Eller du kan bruke en myk sko pensel for å fjerne smuss fra skoen overflate og sprekker.

•Let sko tørke i flere minutter og start skinner dem med en myk bomullsklut. Du kan bruke en sko-skinner klut eller en gamle stykke materiale, så lenge det er mykt og av bomull. Vær forsiktig, med skinnsko kan ripe hvis du bruker en slipende materiale eller en skjorte med festene.

•Bruk conditioner å mildne din sko og holde huden fuktig og beskytte mot tørker ut og sprengning. Du kan kjøpe en kombinert renere og balsam, men bruker en betinget alene ofte fungerer bedre spesielt for skoene slitt tørrere og mer støvete. Balsam er laget for varierende skoen materiale, så være sikker du kjøper den riktige typen. Også syntetiske balsam ikke synke også i skoene som naturlig.

•Sett små mengder av balsam på sko om gangen til det er helt dekket. Etter noen minutter, å stryke noen leftover balsam, siden skinn kan bare absorbere så mye samtidig. Hvor lenge dette balsam holde sko i god stand varierer på bruk og klima. Se etter tørrhet og sprekker.

•Apply skokrem med hansker og godt ventilert sted. Lukt kan være giftig og føre til fysiske reaksjoner. Skoen polerer komme væske, krem eller lime; væske polske tørker raskt, men varer ikke så lenge som andre materialer. Polsk lim varer lengst, men er veldig rotete og vanskelig å jobbe med. Skoen polsk cream er en god middelvei. Før polering hele skoen, gjelde en liten en liten, mindre merkbare området å sikre at fargen er riktig. Gni polske i skoen med en myk klut, og la det tørke ordentlig. Deretter buff sko med en myk klut eller spesiell skinnende pensel.

•Apply impregnering spray, voks eller krem til sko. Impregnering materialet varierer på hvor mye de kan bli sett på sko når det gjaldt.

Tips og advarsler

  • Tilstand sko når du kjøper dem og før bruk.