Hvordan bevare Aloe

May 2

Hvordan bevare Aloe

Planten aloe vera har mange hud og helse-forsterke agenter innen hvert blad. Ifølge indisk Journal of Dermatology inneholder aloe bladet egenskaper som har anti-inflammatorisk fordeler, styrke immunforsvaret og øke huden fuktighet. Medisinske egenskaper aloe er mest potente når bladet er frisk. Hvis du bruker precut blader, må du vite hvordan bevare aloe slik at det varer så lenge som mulig.

Instruksjoner

•Wrap aloe bladene i plast og plassere dem i kjøleskap eller fryser. Plast innpakket aloe bladene sist i flere dager når nedkjølt. Frysing innpakket aloe butikker bladene for en lengre periode. Bruk nedkjølt bladene før de begynner å gulne. Tine frosne bladene når de er klare til bruk og kjøle den ubrukte delen.

•Fillet aloe vera og kjøle aloe gel. Bruk en skarp kniv til å skjære aloe bladet lengderetningen utsette alle gel. Skrape gel fra bladet med en skje og plasser den i en mørk beholder. Kjøle aloe gel. Aloe gel forverres veldig fort, så bruk det raskt.

•Mix vitamin E med dine lagrede aloe gel. Legge til innholdet i en vitamin E Myk kapsel for hver 10 ml av gel som du har lagret for å bevare din aloe gel for en lengre periode.

Tips og advarsler

  • Lagre aloe bladene for en lengre tidsperiode sterkt reduserer sine medisinske fordeler, så bruk etikettpapir bladene så raskt som mulig.
  • Kast lagrede aloe vera gel når det begynner å bli brun.