Hvordan Best sette opp et rom for P90x

December 3

Treningsopplegget Beachbody P90X er økt velvære og brenne fett siden etableringen i 2003 av fitness guru Tony Horton. DVD regimet kombinerer elementer av kryss-trening og periodisering - rask sykling gjennom øvelser - brukere arbeide med deres valgte muskelgrupper fra komforten i hjemmet. Forbereder et rom for P90X trening sikrer du alltid har nok plass til trening og de rette inventar for treningsutstyr.

Instruksjoner

•Velg en rom med en døråpning for trekke opp linjene. Døråpningen må være minst 32 inches bredt med solid trim på mellom 5 og 6,5 inches å henge de anbefalte P90X barene.

•Clear møbler så mye ut av rommet som mulig. Den P90X regimet kommer på DVD så du må holde en TV på rommet. Holde møbler ut av veien reduserer sjansen for utilsiktet skade.

•Kontroller at det er nok plass til å legge en Yogamatte. Beachbody anbefaler "The Black Mat" av Manduka 26 tommer bredt og 72 inches lang. Det bør være ekstra plass til å lagre push står, yoga blokker og "PowerStands" - enheter å gjøre push-ups mer behagelig.

•Velg et rom med god ventilasjon - du skal bryte en svette under P90X treningsøkten og må holde kjølig og hydrert. Holde vann i nærheten når du begynner å trene.