Hvordan beskyttes fra musen sykdom

October 8

Hantavirus, en dødelig, men sjelden viruset, spres hovedsakelig av Mus avføringen. Det er ingen dokumenterte tilfeller av dette viruset sendes fra menneske til menneske. Den beste måten å beskytte deg mot fanger denne musen sykdom er musen-bevis hjemmet og lære hvordan du Mus avføringen uten puste i partikler som kan inneholde virus.

Instruksjoner

•Mouseproof hjemme. Koble alle hull i foundation og vegger. Sett weatherproofing rundt sprekker i dører, Vinduer og gulv.

•Fjern alt som kan gi mat for mus: candy, korn, pet næringen. De er villige til å bo der det ikke er noe å spise.

•Sett sengetøy og tepper i poser når du forlater hjemmet ditt for en stund. Sette sofa puter oppreist så de ikke røre og fjerne alle papirer, puter, madrassen pads og stol puter. Sel i stiv plast. Sette feller med peanøttsmør.

•Åpne dører for en stund før du starter en ren opp og. Bruk gummihansker. Desinfiser avføring eller død mus i mousetraps før rengjøring. Hell bleike løsning av 1 del blekemiddel å 10 deler vann på dem og vente i 5 minutter. Bruk en feiebrett scoop avføring og død mus, mousetrap og alt, i en plastpose, pass på å slå hodet bort. Vask gummihansker før du tar dem, deretter kaste seg. Suge feiebrett i den bleike løsningen. Forsegle posen tett, satt i en pose, forsegle andre posen tett og sette i søppel der ingen barn eller kjæledyr har tilgang. Kast hansker, papirhåndklær, vaskekluter, filler og alt som har berørt avføringen eller mus på denne måten.

Tips og advarsler

  • Et par minutter av en katten eller hunden i huset før du forlater bidrar til å avskrekke mus, som kan lukte dyrene lenge etter at de er borte.
  • Hvis du rutinemessig rundt hjort mus, være flyalarm for underskriver av hantavirus: influensa-lignende smerter, pusteproblemer, oppkast og tretthet. Ikke forsøk å feie eller vakuum avføringen, som dette bare utgivelser partikler i luften.