Hvordan beskytte min teppet fra oppspore

February 3

Hvordan beskytte min teppet fra oppspore

Ildere er aktiv, handlekraftig og nysgjerrig. De liker å få ting, og oppspore-proofing hele huset kan være et ork. Oppspore kan presse inn ørsmå mellomrom, og de elsker å grave i tepper, spesielt de rundt dører. Beskytte et enkelt rom gir din oppspore rom kjøre og trening uten å fylle huset med beskyttende plast for å holde tepper intakt. Plast dekker kan plasseres i områder hvor din oppspore mest liker å grave.

Instruksjoner

•Velg en rom å oppspore-bevis. Holder din oppspore isolert i ett rom vil gjøre det enklere for plass. Et rom med mindre teppet hindrer oppspore gjøre mye skade.

•Plasser beskyttende plast belegg over områdene teppet nær dørene og noe annet sted din oppspore tendens til å grave. Disse belegg er ofte brukt i kontorer for å beskytte teppe og kan kjøpes i de fleste kontorvarehus.

•Nailing netting ned over teppet kan beskytte uanselig flekker. Brett alle skarpe kanter eller hjørner ned for å beskytte din oppspore. Dekker netting med klut eller skum vil bare oppmuntre det oppspore å grave.

•Give din oppspore en skrap av teppet eller et teppe du ikke tankene miste. Grave og tygger på skrap ville hjelpe for å oppbevare oppspore graver opp utsatte områder av teppet.

•Supervise din oppspore når du lar den ut av buret sitt. Oppspore kjøre og la det komme inn ting under vaktsom øyet vil la den bruke energi, men vil også tillate deg å holde det fra ødelegger tepper og tepper.