Hvordan beregner jeg hvor mye skitt nødvendig å fylle for plenen?

April 28

Hvis du arbeider med en storstilt landskapsarbeid prosjektet og finner ut at du må legge til jord til et område, du lurer kanskje på hvordan du fastsetter hvor må du kjøpe. Det er online kalkulatorer, eller forhandleren lokale landskapet-materialer kan beregne beløpet for deg. Du kan også gjøre det selv ved hjelp av en enkel formel.

Manuell beregning

Bruk følgende formel til å beregne behovene jord manuelt: lengde multiplisert med bredden multipliseres med dybde i føtter, delt 27 lik lengde. Multipliser yardage med 1,2 fordi du trenger ekstra materiale for komprimering.

For eksempel, la oss si du har et sted å fylle det er 4 fot 3 fot og vil jorden være 3 inches dyp. Tre inches er 1/4 av en fot, så du skriver denne ligningen: 4 X 3 X 1/4 = 3. Dele dette 27 å få 0,11 kubikk verft. Kontoen for komprimering, Multipliser 0,11 av 1.2 for å få 0.132. Du må 0.132 kubikk mål jord for dine behov.

Online beregning

Hvis du har odde-formede områder å fylle, gå til www.areamulchandsoils.com for en online kalkulator som vil avgjøre dine behov.