Hvordan beregner jeg avstanden mellom bakken dirigent?

February 21

Siden 1960, har elektriske systemer brukt en jord-jording system. Dette systemet gir en enkel vei til bakken i tilfelle en kort eller et lynnedslag. En annen funksjon av jording systemet er at det tillater sikringer slag eller breakers reise. Uten bakken, en kort i systemet har ingen bane til bakken og dermed ikke strøm flyter til noen berører panelet. Avstanden mellom jording stenger avhengig av National Electrical Code, som dekker alle i USA.

Instruksjoner

•Velg en plassering for din første jording stav. Dette kan være ethvert sted rundt utsiden av hjemmet som ikke vil utsettes for mekanisk skade fra gressklippere eller kjøretøy. Pass på at du ikke kjøre stangen gjennom en gass linje, vannrør eller underjordiske elektrisk service lateral. En lokal underground finner tjenesten kan merke plasseringen av disse systemene.

•Measure i horisontal retning fra din valgte plassering minst 6 fot med et målebånd. Dette er nødvendig avstanden som fremgår av National Electrical Code, men det bør vurderes som et absolutt minimum. Jo lenger mellomrom du stenger, jo bedre. En god tommelfingerregel er å plass stenger to ganger sin lengde for å unngå motstand områdene overlapper. Hvis din stenger 8 fot i lengde, er det best å fordele dem 16 fot fra hverandre.

•Mark to steder og installere stenger i jorden.