Hvordan beregne taktekking pakker

April 4

En nøyaktig beregning for taktekking materialer sikrer du ikke løpe ut eller ende opp med dyrere bunter enn du trenger. Grus mengder beskrives ofte i form av firkanter. En firkant av Helvetesild dekker 100 kvadrat fot på taket ditt. Fordi Helvetesild er tunge, er plassen brutt ned i bunter. De fleste rutene er inndelt i tre eller fire bunter av helvetesild. Hvis du velger en tyngre singel, kan det ta flere bunter utgjør en firkant. Å vite hvor mange pakker utgjør en rute for din spesifikke Helvetesild er nøkkelen til beregningen.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på de to viktigste rektangulære flatene av taket. Multiplisere disse to tallene sammen for å fastslå taket området som skal dekkes med at helvetesild.

•Measure lengden og bredden på flere områder på taket, som arker eller et eget område av taket. Multiplisere disse tallene for å få dette området. Legge til området du beregnet for alle separat taktekking områder til å bestemme antall kvadrat feet nødvendig.

•Divide din totale taket området med 100 siden hver rute inneholder 100 kvadrat fot av helvetesild. Dette forteller deg hvor mange firkanter du trenger totalt.

•Les grus produktinformasjonen å bestemme hvor mange pakker utgjør en firkant. I de fleste tilfeller er nummer tre. Multiplisere antall ruter du beregnet antall pakker i en firkant. For eksempel hvis du trenger 10 ruter av Helvetesild og hver rute inneholder tre pakker, multiplisere 10 av tre får totalt 30 bunter.

•Legg i flere pakker til dine beregninger konto for raden starter, noen Helvetesild må du klippe og cap bitene for taket. Antall ekstra pakker trengs avhenger av størrelsen på taket og hvor mange topper og daler du har på taket.