Hvordan beregne taket kostnader Basis

September 27

Det er enkelt å beregne kostnader grunnlag for flatt tak. Flate tak er oftest takene som er belagt. Disse takene består av underlayment og rull taktekking. Etter roll taktekking er sementert på plass, er taket belagt med taket sealer. Dette taket sealer kommer i 5 gallon buckets og brukes direkte på roll taktekking. Kostnaden for belegg tak avhenger av den totale kvadratiske opptakene av taket.

Instruksjoner

•Climb en stige til taket og nøye skritt inn på den flate overflaten. Kjøre et målebånd over bredden på taket på både toppen og bunnen kontrollere målene er de samme. Kjør målebånd vertikalt langs taket på to forskjellige steder og spille inn alle målene.

•Multiply den største av de to innspilte målingene for både bredden og lengden sammen for å få den totale kvadratiske opptakene av taket. Figur hvor mye nr 15 følte underlayment trengs ved nummer med 432, antall kvadrat fot i en rull med underlayment.

•Determine hvor mange fem gallon buckets taktekking sealer vil være behov for installasjon. Hver vil dekke om lag 400 kvadrat fot. Dividere den totale kvadratiske opptakene av taket med 400 for å få antall verdiområder for ett strøk. Doble dette nummeret for å få antall verdiområder nødvendig for to strøk.

•Divide den totale kvadratiske opptakene av 200 takbelegg roll, som kommer i 200-square-foot ruller. Finne andre materialer som stifter for underlayment og overbygg sement takbelegg roll. Legge til prisen på en 25-kilos eske taktekking negler og en murskje å fordele taktekking sement. Du trenger også en spikerpistol å sikre roll taktekking og snuse bar å fjerne gamle taket. Legg opp kostnadene av alle verktøy og å få den endelige prisen av et tak.