Hvordan beregne størrelsen på en HVAC enhet for en bolig

December 6

Riktig dimensjonering av en bolig HVAC enhet er avgjørende i å gi både komfort og energieffektivisering. Når en enhet størrelse for stor, vil kort sykling av enheten skje. Dette er når enheten slår på og av i korte intervaller forårsaker overdreven slitasje på enheten. Når en størrelse for liten, kan det kjøres over ubestemt tid og ikke bringe residensen til riktig temperatur. For å beregne størrelsen på en HVAC enhet for en bolig, må du være god til å måle og gjør noen beregninger.

Instruksjoner

Instruksjoner

•Measure ut kvadratmeterantallet for plassen du vil beregne enhetsstørrelsen for. Kvadratmeter beregnes ved å multiplisere lengde ved bredden. Hvis det er separate rom, måle rommene og legger de plassen footages sammen.

•Calculate cooling laste ved å ta den totale kvadrat opptakene av boligen og dele 450. Kjøling måles i "tonn". Du 1 tonn kjøling per 450 kvadratmeter føtter. (f.eks hvis ditt space er 1350 kvadrat feet, du tar 1350 og dele det med 450. Du ender opp med 3, og dette er totalen kjøling tonn nødvendig.)

•Figure ut oppvarming laste ved å multiplisere kvadrat opptakene av BTUs per kvadratfot nødvendig. BTU står for British thermal unit og er hvordan oppvarming måles. BTUs per kvadratfot avhenger av om ditt område er et varmere klima eller kaldere klima. For varmere klima, bruk 25 til 30 BTUs per kvadratfot. For kaldere klima, kan du bruke 35 til 40 BTUs per kvadratfot. For svært kaldt klima, kan du bruke 45 BTUs per kvadratfot. (f.eks bruker eksemplet i trinn 2, din nødvendig BTUs vil variere fra 33,750 i et varmere klima til 60,750 i det kaldeste klimaet).

Tips og advarsler

  • Varmeste byene definert best som den ekstreme sørlige USA. Kaldt klima ville være sentrale USA og den sørlige delen av nordstatene. Ekstrem kulde ville være best definert som ekstreme Nord USA.
  • Beregne oppvarming belastningen er mer komplisert fordi nordstatene se mer ekstrem kulde enn sørstatene. Dette innebærer flere variabler i BTU beregningene. Men kan selv nordstatene få så varmt som sørstatene i sommer, som gjør kjøling beregningene mer universell.