Hvordan beregne stabling høyde for blinde

November 6

Når du heve en venetiansk eller andre type blind (eller trekke en loddrett blind til siden), kaste slats (kalt vanes) opp for å danne en stabel. Høyden på bunken varierer avhengig av lengden på blinde, tykkelsen på vanes og størrelsen på headrail og nederste skinnen blind. Det er viktig å beregne stabling høyden på blindene før du kjøper. Jo større størrelsen på stabelen, mer av vinduet eller døren åpning det vil ta opp og kan blokkere i visningen eller tilgang.

Instruksjoner

•Measure høyden på vinduet eller døren åpning fra toppen til bunnen av området blinde vil dekke (mål siden for Lamellgardiner). Dette blir lengden av blind når den er stengt og vanes er brettet og ligger helt flatt.

•Determine hvor mange vanes blinde har ved å dele bredden på en vane i den totale lengden på blind. For eksempel, hvis du trenger en 48-tommers blind en stil med 2-tommers vanes, blir det 24 vanes i alle.

Finne ut hvor mange vanes er i en en tomme stabel. Du kan se blind produsentens produktinformasjon (vanligvis på pakking boksen) eller be leverandøren vinduet behandling. Del dette tallet i antall vanes blinde har. For eksempel hvis vanes stable åtte til tomme og det er 24 vanes, tar vanes opp 3 tommer når stablet.

•Measure høyden av headrail og nederste skinnen. Legg disse høyder mellom stablet vanes. Hvis headrail og bunnen rail totalt 2 inches og vanes ta opp 3 inches, blir den totale stabling høyden til blinde 5 tommer.

Tips og advarsler

  • Vanes varierer i tykkelse, avhengig av hvordan de er produsert. Generelt, aluminium vanes er den tynneste og gjøre de korteste stablene. Tre blinde har mye tykkere vanes, mens vinyl faller mellom tre og aluminium.