Hvordan beregne rom varme

October 7

Om vinteren kan sesongen i kaldere klima holde varme hjemme krever massive tepper og en ovn. Å vite hvor mye varme er nødvendig for å fylle rommet kan hjelpe deg med å opprettholde en komfort-temperatur og spare penger ved å ikke overoppheting huset. Beregning av rommets varmeeffekt krever at du vet hva en British Thermal Unit (BTU) er. BTU er "mengden varme nødvendig for å øke temperaturen i en pint av vann med 1 ° Fahrenheit," Ifølge energi Vortex nettstedet.

Instruksjoner

•Measure rommet med et målebånd for å finne lengden, bredden og høyden på det i føttene. Disse tre Multiplumstallene sammen.

•Multiply rommets målinger. Hvis rommet ditt har færre enn tre vinduer og to dører, multiplisere faktoren fra trinn 1 (rommets målinger) med fem. Hvis rommet ditt har mer enn tre vinduer og to dører, multiplisere faktoren av seks.

•Determine retning av rommet. Du kan multiplisere faktoren med syv hvis vinduene på rommet vender nord eller mot fjellene. Fullfør dette trinnet å finne ut den BTU minimum varmeeffekt å varme rommet.