Hvordan beregne området i kvadrattommer

December 18

Hvordan beregne området i kvadrat Inches. Hvis du liker oppussing, eller selv om du bare gjør en gang oppdatere til hjemmet ditt, for eksempel erstatte teppe eller installere nye benkeplater, er en av tingene du må vite hvordan visse beregninger. En av de enkleste og mest brukte er hvordan beregne kvadrat inches.

Instruksjoner

•Clear området du skal være måle slik at du får mest nøyaktig måling. Hvis det er en counter toppen, Fjern av alle apparater. Hvis det er et rom, deretter flytte møbler til en annen plassering. Husk hva området du arbeider i ryddige.

•Bruk båndet måler for å få lengden på området. Sted på slutten av målebånd sikkert i enden av området og strekke det til den andre enden. Skriv ned lengden i tommer. Gjenta målingen for å sikre nøyaktighet.

•Measure bredden på området. Sted på slutten av målebånd sikkert i enden av området og strekke det til den andre enden. Skriv ned bredden i tommer. Gjenta målingen for å sikre nøyaktighet.

•Multiply lengden på området ved bredden av området med kalkulator, eller hvis du foretrekker det, gjøre beregningen selv. Resultatet du får er området i kvadrat inches.