Hvordan beregne netting for en betong Pad

April 26

Hvordan beregne netting for en betong Pad

For å oppnå maksimal styrke og holdbarhet i en betong pad, bør det forsterkes. Når plassert innenfor rammen av betong skjemaer før strømme pad, netting har vist seg for å være en effektiv forsterkende materiale. Sammen med nøyaktig beregne antall betong, former, verktøy og arbeidskraft for et prosjekt, er det også viktig å kunne beregne mengden netting nødvendig.

Instruksjoner

•Calculate det rektangulære området av puten. Måle lengden i foten av en av sidene på området som betong pad er å dekke. Kall denne verdien "L1."

•Measure siden det er den direkte ved og vinkelrett siden målt i trinn 1. Kall denne verdien "L2."

•Multiply målinger fra trinn 1 og trinn 2 sammen. Dette resulterende tallet er området ("A") i kvadrat fot konkrete puten:A = L1 * L2

•Divide området tall beregnet i trinn 3 av 5, som wire netting vanligvis solgt av lineær foten, i 5-fots brede ruller. Dette vil gi deg hvor mange fot av mesh nødvendig. Kall denne verdien "f".A/5 = fFinn ut hvor lenge ruller av mesh er som selges i ditt område. Skillet "f" av dette nummeret, og du har nummeret av filmruller maske som du trenger for den konkrete puten.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil beregne arealet for mer kompliserte figurer av konkrete pads, dele figuren i mindre rektangelfigurene og deretter legge disse områdene sammen. Du kan også bruke en online kalkulator (se link i ressurser).