Hvordan beregne murstein for trapper

October 30

Brick er en tradisjonell materiale som brukes til å lage alt fra gangveier hele hjem. Konstruere trapper fra murstein kan legge til et elegant utseende hjem som skal vare i mange år framover. Murstein kan kjøpes i ulike farger og størrelser. For å beregne hvor mange murstein må du fullføre din trapper, må du beregne kvadratmeterantallet for prosjektet og deretter bestemmer hvilken størrelse murstein du vil bruke.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på din skritt. Siden disse er dine trapper, kan tråden - delen du går på - være så dypt eller så vidt som du ønsker. Dividere både lengden og bredden målinger med 12 for å konvertere tommene til føttene.

•Multiply lengden av bredden på det totale området av hvert trinn. For eksempel hvis din skritt skal være 4 fot bred 3 fot lang, deretter multiplisere 4 av 3 for et totalt areal på 12 kvadrat feet.

•Measure høyde, eller stige, for din skritt. Bredden på hver økning bør være det samme som bredden på tråden. I eksemplet ovenfor var bredden 4 fot. Hvis din heve en fot, deretter multiplisere 4 av 1 ankomme fire kvadrat feet for hver økning.

•Legg den totale kvadrat feet for tråden og økningen for hvert trinn. Legg til 12 pluss 4 totalt 16 kvadrat fot murstein nødvendig for hvert trinn i eksemplet ovenfor.

•Multiply totale kvadrat foten nødvendig for hvert trinn av antall trinn i din trapper. For trapper med 8 trinn, for eksempel multiplisere 16 av 8 totalt 128 kvadrat feet av klosser for å bygge din trapper.

Tips og advarsler

  • Beregne antall faktiske murstein må bruke en online kalkulator basert på totalen kvadrat feet trenger og størrelsen på murstein du vil bruke. Du kan også kontakte din lokale murstein leverandør med informasjon, og de kan gjøre beregningen for deg.
  • Hvis du lager en murstein base i stedet for betong, doble totalen kvadrat feet dekning måtte bygge din trapper.
  • Bruker dekorative murstein eller lage mønstre på din skritt kan endre mengden murstein nødvendig for jobben.