Hvordan beregne mengden sement til bruk for å legge en uteplass

March 10

Hvordan beregne mengden sement til bruk for å legge en uteplass

Sement uteplass er et nyttig tillegg til et hjem, som det gir et område for avslapning, underholdende og lek. Hvis du vil installere en uteplass, er en av de første tingene å gjøre å estimere mengden av sement må for prosjektet. Denne beregningen også hjelper deg å estimere kostnaden av materialer knyttet til jobben. Beløpet sement som du trenger for å bygge en uteplass er en prosess å noen mål og matematiske beregninger.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på planlagte terrassen bruke et målebånd. Mål i tommer.

•Multiply lengden ganger bredden på terrassen. For eksempel hvis du planlegger å bygge en uteplass som er 120 inches lang med 144 inches bredt, multiplisere 120 av 144 for å få 17,280 inches.

•Divide området fra trinn to av 144 å få kvadrat. I dette eksemplet vil du dele 17,280 med 144 for å få 120 kvadrat feet.

•Divide antall 320 av planlagte tykkelsen terrassen for å finne en omregningsfaktor som lar deg finne kubikk verftene sement trengs. For eksempel hvis du planlegger å gjøre terrassen 4 inches tykk, dele 320 av 4 for å få en konverteringsfaktor 80.

•Divide kvadrat opptakene fra trinn tre av omregningsfaktoren fra trinn fire til å beregne antall kubikk yards sement som du trenger siden sement måles vanligvis i kubikk yards. I dette eksemplet vil du dele 120 av 80 for å få 1,5 kubikk yards sement.