Hvordan beregne mengden Rock legge i en bane

April 22

Utendørs stier og gangveier er en flott måte å Gran opp en bakgård, gårdsplass, skogen eller noen andre land du kan gjøre arbeidet på. En vanlig materiale for utendørs baner er grus. Men kan det være vanskelig å anslå hvor mye grus du trenger for din vei.

Instruksjoner

•Mark området for banen. Hvit spray paint (eller noen andre merking verktøyet), omriss området der du vil at banen. De fleste banene er tre til fem fot i Bredde avhengig av foten trafikk forventet.

•Measure banen. Bruke et målebånd (eller en måling hjulet hvis du har en), bestemme lengden på banen og ta vanlige bredde mål å sikre at banen har en konsekvent bredde.

•Gå få grus. Hvis du vil, kan du gi dimensjonene på veien til grus leverandør, og det vil fortelle deg riktig mengde grus. Ellers beregne hvor mye du trenger før du går. Du vil minimum 1.5 til to inches av grus på din vei. For å beregne riktig mengde, multiplisere lengden på banen med bredden på banen, deretter dividerer med seks (dette er forutsatt at alle målinger er i fot). Dette vil fortelle deg hvor mange kubikkfot grus å kjøpe for en bane med to inches av grus.

•Lay grus og fullføre banen. Resten av banen byggeprosessen er utenfor omfanget av denne artikkelen, men du vet riktig mengde grus eller rock å kjøpe.