Hvordan beregne materialer som trengs for skap organisasjon

December 18

Vurdere skapet for en ny organisasjon-systemet er en enkel prosess som, om gjort riktig, vil maksimere din plass, ta bedre vare på dine eiendeler og gjøre kle hver morgen mindre av en utfordring. Før du bestemmer hva slags planlegger å investere i, kan du vurdere dine behov basert på lagret. Er det en enkelt stang hvor hyllene ville fungere mer effektivt? Enten du har en standard reach-i skapet eller et større walk-in mellomrom, den viktigste delen er dette: måle to ganger, og sørg for at tallene er riktige før du bestiller din forsyninger.

Instruksjoner

•Clear ut skapet helt. Sortere elementer i grupper slik at du vet hva slags organisere systemet du trenger. Hvis du arbeider med klær, må bitene du bærer oftest den enkleste tilgang. Når du vurdere hva du har lagret, kan du begynne å forestille seg det beste bruken av plass.

•Sett måle skapet tomrommet, avrunding hvert mål til den nærmeste 1/8th av en tommen. Så nøyaktig som mulig, måle hver dimensjon minst to ganger for å være sikker. Skriv ned numrene som du går. Måle bredden mellom to innenfor veggene over ryggen. Måle dybden ved å merke på innsiden av venstre og høyre veggene på baksiden. Måle høyden fra gulvet til taket og fra foran og bak å forsikre de er de samme. Ta måling av bredden på døren fra bilde til bilde. Ikke glem å ta høyden på døren. Registrere plasseringen av noen innebygde kamper, også.

•Få en etterligning av din skapplass å illustrere sin form og ideelle funksjon. Indikere på diagrammet hva slags dører er i bruk. Skissere noen alternativer som standard størrelse lagringsenheter legge opp nær bredde, dybde og høyden på skapet. Eksperimenter med forskjellige plasseringen av stenger, hyller og sko rack. Gjøre full bruk av loddrette avstanden for langtidslagring.

•Avhengig størrelsen på plassen, budsjettet og elementene lagres i skapet, vurdere ulike løsninger tilgjengelig. Det er lavere priset dekket wire hyller enheter eller innebygde moduler med en blanding av stenger, skuffer og hyller. Hvert alternativ kommer i standard dimensjoner på 18 tommer, 24 tommer, 27 tommer og 48 tommer. Legge til bredden på enhetene du velger lik bredde tilgjengelig i din skapplass. Hvis du har en fire-fots-bredformat reach-i skapet, må to 24-tommers enheter å bygge inn i skapet. Hvis du har en walk-in closet, kan du utforme plass mer som et rom, inkludert sitteplasser og plysj tepper. Med en egen garderobe, kan du velge fra et større utvalg av alternativer, inkludert egendefinert frittstående eller innebygd cabinetry og hyller. Oppussing butikken skapet spesialist kan hjelpe deg med å velge tilstrekkelig og med nøyaktige disklagring enheter.

Tips og advarsler

  • Når du velger et skap organisere systemet, finne en laget spesielt for hva du lagrer. Tyngre elementer krever heavy-duty hyller. Klær har et system med separate soner.