Hvordan beregne kvadrat foten av fortauet for parkeringsplasser

June 26

Hvordan beregne kvadrat foten av fortauet for parkeringsplasser

Gi tilstrekkelig overflaten parkering er en nøkkelkomponent i landet planlegging. Typiske områder av landarealet må etter parkeringsplass brukes begrepet nivå planlegging for parkeringsplasser. Under designfasen, er alternative parkeringsplasser oppsett utviklet til å identifisere den mest effektive bruken av tilgjengelig parkeringsplass, og å bekrefte at området parkering er tilstrekkelig til å dekke lokale standarder for antall parkeringsplasser.

Instruksjoner

•Determine antall mellomrom eller boder som kreves i den foreslåtte parkeringsplassen. Parkering krav for kontor, er kommersielle, bolig og institusjonelle bruker ofte definert av lokale arealbruk koder.

•Estimate området per parkering stall som passer for området. Typisk er for overflate parkeringsplasser 300 til 350 kvadrat fot per parkeringsområde, som omfatter området kreves for parkering stall og kjøre midtganger. Merkelig konfigurert, som dem med uvanlige former eller trange områder er vanskeligere å bruke effektivt for parkering, og areal kreves per stall blir høyere.

•COMPUTE det asfalterte området kreves for parkering ved å multiplisere antall boder av anslagsvis landarealet per stall. Som et eksempel må en 200-space parkeringsplass som er anslått for å kreve 325 kvadrat fot per stall en asfaltert område med 65 000 kvadratmeter føtter, eller ca 1,5 dekar. Den faktiske nødvendig areal blir raffinert når utformingen av parkeringsplassen oppsettet er fullført.

•IDENTIFY landskapsarbeid krav til parkeringsplassen. Igjen, lokale arealbruk koder kan definere disse kravene. Det totale området kreves for parkeringsplassen er det asfalterte området for parkering samt området som kreves for landskapsarbeid og noen andre parkeringsplassen fasiliteter.