Hvordan beregne kubikkfot Mulch

September 23

Hvordan beregne kubikkfot Mulch

Det er viktig å beskytte hagen med mulch, men hvordan du går om å bestemme hvor mye mulch må du kjøpe? Det innebærer en liten matte, og måle, men er ikke noe som ikke kan trekkes ut i en ettermiddag tid. Først må du bestemme kvadrat foten av hage sengen skal dekke i mulch. Når du er klar til å kjøpe mulch, vurdere å kontakte treet-trimmer selskaper for å få bark, grener og kvister de har kjørt gjennom en chipper. Eller leie en chipper og opprette din egen mulch på billig.

Instruksjoner

•Measure hagen din seng og multiplisere tallene sammen for å fastlegge kvadrat området av hage seng. For eksempel hvis sengen er 10 8 fots, er kvadrat foten av den sengen 80. Hvis det er en rund-formet seng, bestemmer du radius ved å måle fra en kant til sentrum. Multipliserer du dette tallet med seg selv, og deretter multiplisere med pi - 3.14. Resultatene er kvadrat området innenfor sirkelen.

•Ikke regnestykket å bestemme kubikk verft. Noen konvertering vil bestemmes av hvor dypt et lag mulch er nødvendig. Hagearbeid eksperter med UCLA forlengelse anbefaler en 3-tommers lag. Konverteringstall for en 3-tommers laget er 110. Dividere kvadratmeter figuren av hagen din seng med 110, som er kvadrat foten av landet dekket av 1 verftet. For eksempel hvis kvadrat foten av hagen din seng er 80, dele det med 110, tilsvarer.72 kubikk verft. En kubikkyard tilsvarer 27 kubikkfot.

•Ikke regnestykket å bestemme kubikkfot. Multiplisere kubikkyard figuren av 27. For eksempel tilsvarer 27 multiplisert med.72 kubikk yards 19.4 kubikkfot for en 3-tommers lag mulch.

•Figure ut hvor mange poser med mulch du trenger. De fleste poser selges i 3-kubikk-fot eller 2 kubikk fot mengder. Dele kubikkfot figuren fra trinn 3 av 3 eller 2, avhengig av posen. For eksempel hvis du trenger 19.4 kubikkfot mulch for en 3-tommers lag for hagen din 80-square-foot-seng og poser for salg er 3 kubikk fot poser, dele 19.4 med 3. Dette tilsvarer 6,5 poser med mulch. Et annet eksempel, på en 100-square-foot seng, delt konverteringstall 110, tilsvarer.90 kubikk verft, multiplisert med 27 lik 24.3 kubikkfot, delt på 3 tilsvarer 8.1 poser med mulch.