Hvordan beregne kubikkfot for utgassing

September 13

Som et hus, kan du finne deg selv plaget av skadedyr som termitter. Noen ganger er den beste (eller bare) løsningen å fumigate hele hjem. Det er nyttig å vite hvordan å beregne kubikkfot for utgassing siden mengden av plantevernmidler kreves, avhenger av antall kubikkfot. I tillegg er dette hvordan utgassing tjenester vanligvis pris jobber, slik at du får et kostnadsoverslag forhånd.

Instruksjoner

•Measure lengde, bredde og høyde av huset. Multiplisere tre målene sammen for å finne volumet i kubikkfot. For eksempel hvis huset er 60 fot lang, 30 fot bred og har 8-fots tak, 60 x 30 x 8 = 14 400 kubikkfot. Hvis huset er en ikke-rektangulær figur, for eksempel en L-figur, bryte huset ned i rektangulære seksjoner. Mål og beregne delene separat.

•Finn kubikk volumet på en kjeller eller crawlspace under huset på samme måte du finne kubikkfot for selve huset (lengde x bredde x høyde). Bruk den samme formelen for garasjer eller andre knyttet delene du vil fumigate.

•Calculate loftet mellomrom. De fleste loft er pitched (skråstilt). Hvis dette er tilfelle, måle lengden, bredde og maksimal høyden på loftet. Multipliserer tallene sammen og dele resultatet 2 finne volumet i kubikkfot loftet.

•Legg volumet i kubikkfot av hver del av huset, kjelleren, vedlagt strukturer og loft sammen for å beregne totalen kubikkfot for utgassing.