Hvordan beregne kjemiske nivåene for svømmebasseng

December 4

Hvis kjemikaliene i svømmebassenget ikke er balansert, kan ikke bassengvannet ditt rene eller sunt for svømmere. Hvis kjemikaliene er lav, blir bassenget en grobunn for bakterier. Klor og ikke-klor basert kjemikalier kan settes inn i vannpytt å holde den ren. Du må sjekke pH-nivået i vannet å sikre at kjemikalier er balansert.

Instruksjoner

•Legg riktig mengde kjemikalier til svømmebassenget. Du kan bruke klor eller ikke-klor basert kjemikalier. Du beregne mengden av legge til bassenget av mengden gallons av vann i bassenget. Se på boksen av kjemikalier du kjøper for å se hvor mye du bør legge basert på bassenget volumet. Hvis du legger for mye, vil vannet svi svømmere øyne og skade farge behandlet hår. Hvis du ikke legger nok, bakterier kan vokse og miljøgifter kan bygge opp.

•Legg en bakterier og alger morder en gang per uke. Dette er i tillegg kjemikalier lagt til i trinn 1.

• Kjør filtreringssystem fem til seks timer per dag å sirkulere kjemikalier.

•Calculate pH-nivået i vannet. PH forteller deg surheten i vannet. Vann som er surt korroderer din bassenget liner over tid, og vann med en lav pH fører til en skjellete bygge på bassenget duken. Kjøp pH testing strimler på din lokale svømmebassenget forsyning butikken. Dyppe stripen i bassenget og vent ett minutt før stripen endrer farge. Sammenligne stripen til fargeguide som fulgte med strimler. En vanlig pH-nivået er mellom 7 og 7.5. Du skal beregne pH-nivået to ganger i måneden eller digital, som kan forandre pH-nivået.

Tips og advarsler

  • Når en balansert pH-nivået er nå, bør det være lett å vedlikeholde det nivået. Hvis du har problemer med å nå en balansert pH-nivå, se din svømmebassenget forsyning butikken for tips om balansering kjemiske nivået i bassenget.