Hvordan beregne kapasitet av Egress

February 13

Hvordan beregne kapasitet av Egress

Når en brann oppstår i en bygning, er det viktig at beboerne har en lett tilgjengelig egress punkt. Disse tjenerne er strengt regulert, i alle aspekter av bygningen koden. Plassering, størrelse og brann beskyttelse av utgangen er avgjørende for å sikre folk er i stand å komme ut av bygningen i sikkerhet. Beregning av kapasitet for en gjeldende exit er gjort ved å måle bredden og gjør en beregning for å forstå hvor mange passasjerer det kan tjene.

Instruksjoner

•Walk langs egress banen og bestemme smaleste plasseringen i ruten. Du må måle ulike områder med målebånd hvis det ikke er åpenbart. Det er vanlig for utgangsdøren skal smaleste punktet.

•Measure smaleste punktet i denne plasseringen for bredden i tommer.

•Determine hvis egress banen har et sett med trapper som skal brukes under utgangen. Hvis den gjør det, dele bredden av tre deretter multiplisere resultatet med 10. Resultatet er antall passasjerer utgangen kan tjene.

•Divide bredden av to deretter multiplisere resultatet med 10, hvis egress ruten har ingen trapp. Resultatet er antall personer utgangen kan tjene for utgående formål.