Hvordan beregne hvor mye ytterkledning jeg trenger

August 13

Hvordan beregne hvor mye ytterkledning jeg trenger

Huseiere som ønsker for å spare penger ofte slå gjør det selv-prosjekter når å gjøre forbedringer til sine hjem. Legge til eller erstatte ytterkledning hjemme kan legge sin skjønnhet og verdi. Hvis du tenker på å takle dette prosjektet, eller bare lurer på om de potensielle kostnadene, må du først vite hvor mye ytterkledning må du fullføre prosjektet.

Instruksjoner

•Measure størrelsen på de delene av hjemmet der du vil installere fasader. I tillegg ta målinger av dimensjoner av Vinduer, dører og andre elementer i området du vil dekket med fasader.

•Bruk dimensjonene til å beregne området i kvadrat fot som dekkes med fasader. For nå, kan du beregne kvadratmeterantallet for hele området, inkludert Vinduer og dører, fordi du vil trekke dem i et senere trinn. Området for enkel rektangelfigurene som en vegg kan finnes ved å multiplisere lengde ved bredden. Trekantet områder beregnes ved hjelp av følgende formel: området = 1/2xbxh, der b er lengde i føttene til basen i trekanten, og h er høyden av trekanten målt fra bunnen til toppen. Se ressurser for et nettsted som kan hjelpe til å beregne arealet av ulike former.

•Legg opp individuelle kvadratmeterantallet for hver figur som du beregnet området. For eksempel hvis du har fire enkle rektangulære yttervegger du dekket med fasader, bør du ha fire områder til sammen.

•Calculate alle dører og vinduer i områdene som du beregnet kvadratmeter i trinn 2. Legg dem alle sammen og trekke dette nummeret fra hele du beregnet i trinn 3. Dette er den totale kvadrat feet området som faktisk dekkes med fasader.

Tips og advarsler

  • Beregne kostnaden for fasader må ved å multiplisere kvadratmeter nummeret du kom opp med i trinn 4 av kostnaden per kvadratfot av ytterkledning. For eksempel hvis du kom opp med 320 kvadrat området dekket med fasader og ytterkledning du foretrekker koster $4 per kvadratfot, kostnadene vil være 320 sq ft x $4 per sq ft = $1280.