Hvordan beregne hvor mange poser av Rock for utleggere

August 28

Asfaltutleggere er et nyttig utendørs byggemateriale. De kan brukes effektivt for gangveier, terrasser eller andre utendørs landskapsforming. Asfaltutleggere er vanligvis installert på en base av rock. Tillater drenering under pavers og gir et solid grunnlag. Når du planlegger en utleggermaskin prosjekt, er det viktig å vite hvor mye av de forskjellige typer materialer du trenger å fullføre prosjektet. Bestemme hvor mange poser av rock du trenger krever lite målenheten og litt matte.

Instruksjoner

•Measure området du vil bli dekket med pavers. Hvis området er en enkel firkant eller et rektangel, multiplisere bredden i føttene på lengden i fot. Hvis området er mer uregelmessig i form, bryte den opp i separate ruter eller rektangler, bestemme sine områder og legge dem sammen.

•Multiply figuren fra det første skrittet med dybden, i fot, rock du skal legge. Dette tallet vil trolig være mindre enn en fot, så dividere målingen i inches med 12 for å få figuren. Eksempelvis tilsvarer 6 inches delt på 12 0,5 føtter. Den siste figuren du komme opp med er kubikkfot rock nødvendig.

•Divide dette tallet av kubikkfot av rock i en pose å få antall poser nødvendig. For eksempel hvis du har bestemt du trenger 15 kubikkfot av rock, og hver pose holder 0,75 kubikkfot rock, må 20 poser av rock for prosjektet.