Hvordan beregne Helvetesild for en Hip taket Ridge

April 19

Hvordan beregne Helvetesild for en Hip taket Ridge

Før du beregner Helvetesild for en valmtak, må du vet hva en hip-tak er. En gavler taket ser ut som en bok igjen åpen, slått over en tabell. Ender er flate takets vannrett ridge er som ryggen av boken. I en valmtak, men skråningen ender ned bygningens vegger, som om endestykkene skråningen bakover. Dette betyr at en valmtak har minst én vannrett ridge og fire skrånende rygger, dekket med en linje av enkelt helvetesild.

Instruksjoner

•Climb på taket med en assistent. Gi hjelperen tag-slutten av et målebånd og få hjelperen til å flytte til den ene enden av flate taket ryggen når du flytter til den andre enden av ryggen.

•Spill inn lengden på ryggen. Be din assistent å flytte nedover langs en av åsene som går fra flate taket ryggen til kanten av taket. Registrer målingen.

•Instruct din assistent å flytte over taket til det laveste punktet av åsen strekker seg nedover fra det samme punktet på flate taket ryggen. Ta denne målingen. Ta enden av båndet fra din assistent og måle bredden på Helvetesild dekker taket ryggen.

•Legg lengden på alle rygger, både horisontale og skrå, sammen. Måle lengden av en enkelt fane av en tre kategorien singel. Dele den totale lengden på rygger av lengden på kategorien enkelt grus. Resultatet er antall Helvetesild må dekke alle fjellryggen hip tak.

Tips og advarsler

  • Vanligvis er ridge hetten like bred som en enkelt singel. Mens du kan klippe en tre-tabbed singel i tre "ridge" helvetesild, er spesielle ridge Helvetesild også tilgjengelig.
  • Øvelse forsiktig når arbeider eller gå på noen taket.