Hvordan beregne for rør sveising

March 30

Hvordan beregne for rør sveising

Hvis du ikke vet sveis volumet og vekten av rør sveising arbeid, pris ikke du det nøyaktig. Avgjøre kostnaden for en jobb er avgjørende hvis en entreprenør er å gjøre en fortjeneste og bo i virksomheten. Også vil forstå ulike sveising teknikker og metoder hjelpe deg å redusere kostnader som vil forbedre selskapets lønnsomhet og konkurranseevne. De viktigste faktorene som bestemmer kostnadene ved en sveis jobb er mengden av sveising forbruksvarer du trenger og tiden du eller medarbeiderne bruker på hver felles. Begge disse faktorene er direkte relatert til sveise volum og sveis vekten av en sveis.

Instruksjoner

•Determine området av sveisen; Dette vil avhenge ønsket form og størrelse av sveisen. For eksempel hvis du velger å bruke grunnleggende 45-graders filet sveising, som har form av en likebent trekant, må du multiplisere bunnen av sveisen høyden og dele med to. For å illustrere, hvis du har 2-tommers med 2-tommers filet-sveising, blir sveise området 2 kvadrat inches.

•Multiply området sveise av sin lengde. For eksempel hvis du har 30-tommers lengde på 2 x 2-tommers filet sveising, sveise volumet blir 60 kubikk inches.

•Factor i type legering du vil bruke for sveise og tettheten. Legeringer varierer i tetthet, som er direkte relatert til sveise vekten. For eksempel er tetthet, i gram per kubikkcentimeter, jern 7.87, mens det for nikkel 8,90.

•Multiply volumet av sveisen av tettheten av legeringen du bruker. Dette vil gi deg den totale vekten av sveisen.

•Multiply din sveis volum og vekt av firmaets avfall ratio. Dette forholdet vil avhenge av størrelsen på rekvisita du kjøper, sveising metodene du bruker og dyktighet av arbeidstakere. Beregne dette forholdet ved å dele den totale mengden forbruksvarer brukes i tidligere prosjekter av mengden sveis du anslått du trenger. For eksempel, hvis din avfall forhold er 20%, Multipliser sveis volumet, for eksempel 60 kubikk inches, med 1,2, å få 72 kubikk inches.