Hvordan beregne et rundskriv oppkjørselen

June 11

Et rundskriv oppkjørselen legger et estetisk preg på forsiden av ditt hjem. Noen sirkulær stasjoner ta det et skritt videre med en midtpunktet som en tre eller blomst seng. Hvis så, når du beregner området du trenger å ta hensyn til området opptas av midtpunktet. Du må beregne arealet av rundskriv oppkjørselen hvis du setter ned nye grus eller legge nye fortau. Området er vanligvis målt i kvadrat.

Instruksjoner

•Measure avstanden fra midten av oppkjørselen til den ytre kanten av oppkjørselen. Hvis du har noe i midten, som et tre, måle avstanden fra sentrum til punktet hvor fortauet begynner.

•Multiply avstanden fra midten av oppkjørselen til den ytre kanten av seg selv og 3.14 å finne området av sirkelen. Hvis du ikke har noe i midten, er dette området av oppkjørselen. For eksempel hvis avstanden er lik 15 fot, multiplisere 15 av 15 med 3.14 å få 706.5 kvadrat feet.

•Multiply avstanden fra midten av oppkjørselen til starten av fortauet av seg selv og 3.14 å finne området sirkelen som vil være i oppkjørselen. For eksempel hvis avstanden er 5 fot, multiplisere 5 av 5 med 3.14 å få 78,5 kvadrat feet.

•Subtract området av sentrum fra det totale området å finne området i rundskriv oppkjørselen. I dette eksemplet trekk 78,5 fra 706.5 å finne området oppkjørselen er lik 628 kvadrat feet.