Hvordan beregne erstatning enhetskosten for taktekking

July 27

Hvordan beregne erstatning enhetskosten for taktekking

Taket reparasjons- og kan være en kostbar forbedring, men i mange tilfeller er nødvendig for å opprettholde den strukturelle integriteten til et hjem. Når taket ditt lekk, kan det ødelegge de indre aspektene ved ditt fra gips til personlige eiendeler. For å beregne salgsprisen av nytt tak, ta hensyn til andre komponenter i taket i tillegg til nye taket selv. Et tak skråningen, hvor mange skorsteiner, ventil rør, loftet breathers og antall takvinduer alle påvirker kostnadene for installasjon av nytt tak.

Instruksjoner

Beregne taket området

•Calculate bakken kvadrat opptakene av taket. Multiplisere lengde ved bredden av huset for å fastslå den brutto kvadrat opptakene av taket.

•Convert det brutto kvadratmeterantallet til taktekking rutene, standard måleenhet brukes til å fastsette overbygg materielle krav. Gjør dette ved å dele kvadratmeterantallet 100. For eksempel hvis kvadratmeterantallet for taket er 1600 kvadratmeter føtter, er 1600 divideres med 100 160; brutto anslaget taket rutene trengs er 160 taket firkanter.

•Factor i skråningen av taket ditt ved å multiplisere feltene taket med pitch multiplikatoren. Finne ut om skråningen av din taket er lav, middels eller høy; en lav-skrånende taket stiger opp til fem fot hver 12 vannrett fot (en fem fot økning per 12-fots kjørt), en medium-sloping taket stiger fra seks til ni fot for hver 12 vannrett føtter og en høy-sloping taket stiger 10 fot for hver 12 vannrett føtter.

•Multiply taket ruter av tonehøyde multiplikatoren. For eksempel multiplisere 160 taket ruter med 1.15 for lave skråtak, oppnå en taket størrelse av 184 taket. Gjennomsnittlig pitch multiplikatoren for lav-skrånende tak er 1.15 til 1,25; for en medium-sloping taket er gjennomsnittlig pitch multiplikatoren mellom 1,25 og 1.4; gjennomsnittlig pitch multiplikatoren for en høy-sloping taket er 1.5 eller høyere, avhengig av steepness av taket skråningen.

For å beregne det brutto kvadratmeterantallet mens hensyntatt banen, multiplisere hvor totale taktekking ruter med 100 (etter å legge banen beregning). Dette vil gi deg det brutto kvadratmeterantallet estimat for taket ditt, som inkluderer ekstra opptakene for banen.

Beregne kostnaden Per taktekking Square

•Determine best tak materiale som passer miljøet og tåler Vær vil teste integriteten til taket ditt. Helvetesild 30 til 50 år garantier, stål Helvetesild og gummi tak som termoplastiske olefiner eller Polyolefin (TPO) eller ethylene propylen diene terpolymer (EDPM) gummi taktekking er alle muligheter til å ta hensyn til ved fastsettelse beste taket for house design og miljø.

•Anrop lokale elektrikere i ditt område eller besøk lokale oppussing utsalgssteder å beregne prisen for materialet valgt (og bekrefte at du har gjort riktig valg av materiale for ditt miljø) og kontrollere hvor mange taket ruter (taket enheter) det vil ta for å dekke taket ditt, basert på valget av materialer og taket målinger.

•Legg den totale prisen av taket valgt å lønnskostnader erstatte taket. Del denne totale prisen av antall taket ruter det vil ta for å dekke nye taket for å bestemme kostnadene til nye taket per taktekking square.

Tips og advarsler

  • Spare tid ved å be om lokale taket entreprenøren å anslå antall taket ruter på taket ditt, kan du bruke dette nummeret til å få andre bud. Bruk en taket estimering kalkulator for å beregne kostnaden for taket utskiftning å få en annen anslå (se ressurser).