Hvordan beregne en husets elektrisk belastning

February 27

Beregning av husets elektrisk belastning kan hjelpe deg med å lære hvor du er å bruke penger på strøm og gir deg alternativer på å redusere din strømregning. Det er ikke en eksakt vitenskap å beregne elektrisk belastningen av et hjem, men her er noen trinn som vil hjelpe deg å få en god oversikt over hvordan du bruker strøm i huset.

Instruksjoner

•Know hva du vil beregne. Dette kan virke vanskelig, men det er virkelig ikke så vanskelig når du lærer vilkårene. De fleste elektriske apparater er vurdert med watt, mens noen bruker forsterkere. Slik konverterer forsterkere til watt, multiplisere antall ampere med 120. Du gjør dette fordi amerikansk hjem elektrisk uttak bruke 120 volt og volt multiplisert forsterkere lik watt. Det tallet du vil finne er hvor mange kilowattimer (kWh) du bruker.

•Lag en logg over hva elektriske apparater du bruker, og hvor lenge du bruker dem samtidig. Holde inne sinn ting som du ikke aktivt styre som oppvarming og kjøling enheter, vann varmeovner og kjøleskap. Lag en liste over flere dager med alle apparater du brukte, å finne en god gjennomsnitt på hver.

•Kontroller etikettene på elektriske apparater. Dette er en start til å beregne din elektrisk laste og er en god måte å få en idé om hvor mye strøm hver apparatet bruker. En ting å huske er at antallet på etiketten er de maksimale watt at apparatet bruker en time, så kjøleskap for eksempel bare bruker en liten mengde kraft med mindre kompressoren kjører da det vil bruke nærmere til maksimal effekt.

•Estimate mengden watt du bruke apparatet døgnet. Hvis du trenger hjelp til apparater som oppvarming og kjøling enheter, vann varmeovner eller andre passive apparater, finner du mange beregninger på Internett med en enkel Internett-søk.

•Calculate kWh bruk for hver enhet. Formelen for kWh er watt multiplisert timer brukt og deretter dividert med 1000. For eksempel, bruker en 100-watts lyspære brukes i 10 timer en kWh.

•Legg alle av kWh resultater fra apparater å få en idé om elektriske Last som du bruker hver dag.

•Bruk en watt-meter å få et bedre inntrykk av hvor mye strøm personlige apparater bruker. En watt-meter vil koble mellom apparatet ditt plug og stikkontakten og det vil fortelle deg hvor mye strøm apparatet bruker over tid. Dette er en god måte å få en mer nøyaktig beregning.

Tips og advarsler

  • Husk at apparater som bruker en sove eller hjelp måte som datamaskiner eller TV fortsatt bruke strøm når du er i modiene.
  • Sjekk resultatene mot elektrisitet bill og ser hvor tett de er. Dette vil hjelpe deg hva apparater forårsaker dette nummeret.
  • Bruk beregningen til å finne hvor du kan kutte ned og bruker mindre strøm. Bruke mindre strøm vil spare deg noen penger, og det er bedre for miljøet.