Hvordan beregne en draperi stabel

August 15

Hvordan beregne en draperi stabel

Draperier er en vindu behandlingsalternativet som ofte henger så hele vinduet er eksponert når gardiner er åpne for å tillate i maksimal lys og gjøre rommet større. Draperi stabel refererer til veggen avstanden kreves for draperi stoffet på en eller begge sider av et vindu. Du kan beregne en draperi stabel med vindu måling og enkel matematikk. Men det er ingen fastsatt formel til å bestemme hvor mye stakkplass nødvendig, gir en tredjedel av bredden draperi en god tommelfingerregel.

Instruksjoner

•Determine om å henge en enkelt draperi panel eller et par gardiner over vinduet. Stakken for en enkelt panel blir på bare én side av vinduet mens stakken for et par gardiner deles mellom de to sidene av vinduet.

•Measure bredden på vinduet. Multiplisere vindusbredden med 1.5 å avgjøre anbefalte stang for tilstrekkelig draperi stakken.

•Examine vegg-plass på hver side av vinduet for å identifisere potensielle utfordringer og sikre tilstrekkelig uhindret området for planlagte draperi stakken.

•Juster planlagte draperi stakken, om nødvendig. Tunge stoff kan kreve mer stabelen området mens ren paneler eller lette gardiner kan ofte stakk mindre lagringsplass.