Hvordan beregne dekk flekken dekning

February 12

Hvordan beregne dekk flekken dekning

Farging dekk er en flott måte å gjenopprette den opprinnelige fargen på tre, understreker det naturlige tre kornet samtidig beskytte dekk fra været skade. For dekk å se sitt beste, skjønt, må du bruke flekken i en enkelt klart kjøre, uten en enkelt sluttpunkt. En felles grunn for stoppskilt er tom flekk. Da får du mer, begynner den første bit tørking, forårsaker en rekke misfarging på stoppe punktet på grunn av ulike tørking ganger. Du kan unngå dette problemet ved å beregne dekk flekken dekningen av din type flekken. Beregningene er enkel og rask, og når du er ferdig, vil du vite nøyaktig hvor mye flekken å kjøpe for et komplett jobb.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden av dekk, og rundt hver måling oppover til nærmeste foten. Multiplisere to målene sammen for å beregne arealet i kvadrat fot deck overflaten som krever flekker.

•Calculate området uregelmessig formet dekk ved å ta målinger og foreta beregninger i dekk deler. Bryte opp uregelmessig figurene i mindre vanlige geometriske figurer som du kan måle og beregne lettere. Beregn arealet for hver av de små figurene, og deretter legge alle resultatene sammen for å få den totale dekksareal.

•Les produsentens instruksjoner skrevet på tre flekken du vil bruke for dekk. Hver vil gi en dekningsbeløpet i kvadrat fot, som gir mengden dekksareal flekken vil dekke under normale omstendigheter.

•Ta området dekket i kvadrat og dele det med dekningsbeløpet oppført på tre flekken. Resultatet er antallet flasker for å dekke bestemte dekk i et enkelt lag av flekken. Hvis produsentens instruksjoner for flere lag, deretter multiplisere hvor flaske med antall strøk du vil bruke. Legge til 10 prosent til resultatet når du kjøper flekken for å sikre at du har nok å gjøre rede for søl eller andre uhell.