Hvordan beregne Chimney størrelse

July 3

Hvordan beregne Chimney størrelse

Holder din pipe sikkerhet er et viktig ansvarsområde, fordi en usikker skorstein kan føre til skade i hjemmet ditt fra røyk, eller kan forårsake brann. En enhet som beskytter skorsteinen kalles en skorstein cowlen. Det hviler over peis og blokker regnet inn i Pipa, forhindrer dyrene fra hekker der og stopper varme asken blir blåst bort på taket ditt. En annen enhet er en peis rutefly, som er plassert på de indre veggene av skorsteinen og beskytter skorstein veggene fra overdreven heten, og forhindrer også aske og varm gass avslutter skorsteinen gjennom sprekker i mørtelen. Beregne riktig størrelse på skorsteinen er viktig når du installerer disse produktene for å sikre et riktig passform.

Instruksjoner

•Climb din taket og gå til toppen av skorsteinen.

•Measure avstanden fra toppen av skorsteinen til bunnen av peisen. Du kan miste et målebånd ned pipen og har en assistent post måling, eller du kan knytte en stein til en streng og lavere som ned pipen. Merk strengen på toppen av skorsteinen når rock treff bunnen av peisen, og måle strengen.

•Gå inn i rom der peisen ligger. Mål avstanden fra bunnen av peisen til toppen av peisen, og trekke det fra første målingen du tok til å beregne skorsteinens høyde.

•Measure lengden og bredden på skorsteinen åpning langs øvre kant av peisen.