Hvordan beregne Breaker Box Last 200 ampere

April 9

Kan håndtere din 200 amp breaker box kravene satt på den uten å skade breakers? Kartlegge elektrisitetsbehov hjemme viser om du er igjen på eller under 200 amp kapasiteten i systemet.

Instruksjoner

Hvordan beregne forsterkere for en Breaker-boks

•Determine størrelsen på ledninger i din kretser. En 14-gauge wire har en 15 amp vurdering. En 12-gauge wire har en 20 amp vurdering.

•Kontroller at hver breaker har samme amp vurdering som wire rangeringer. De kan ha forskjellige ledninger og amp evner, men hver bør ikke overstige strømstyrken som breaker kan håndtere. Du finner dette nummeret på veksleknappen bytte. Det har også en bar som kobler to svitsjer på samme breaker.

•Den standard spenning for et hjem er 120 volt. Hvis du har 12-gauge ledninger med 20 forsterkerne, multiplisere 20 forsterkerne ved 120 volt å få totalt antall watt som en bestemt krets kan håndtere. I dette tilfellet det skulle 2.400 watt. Gjør dette for hver krets å finne den totale effekten din breaker må håndtere.

•Kontroller alle lys innslag og utløp inne din hjem eller bygning. Legg opp forsterkerne basert på ledninger.

•Når lenge du ikke har mer enn 200 ampere går inn din breaker boksen skal være bra, men husk at totale watt lastetiden vil være summen du fant i trinn 3.