Hvordan beregne betong for innlegg hull

September 2

Hvordan beregne betong for innlegg hull

Alle prosjekter krever bruk av betong må planlegges nøye for å bestemme mengden av betong nødvendig for gjennomføring. Denne planlegging hindrer deg fra under- eller overestimating mengden av betong som brukes. For lite betong tilgjengelig kan føre til forsinkelser i ditt innlegg hull er fullført eller under fylling hullene, forårsaker installasjonsfeil. For mye betong på hånd resulterer i bortkastede utgifter.

Instruksjoner

•Bruk målebåndet å måle innlegget hullet. Mål både dybde og radius av hullet og merk dem til beregningen av hullets volum.

•Finn volumet ved å multiplisere det hullet radius kvadrerte av i hullet dybde av pi (3.14). For eksempel et hull med en radius på fire tommer og et dyp på 30 inches ville har 4 ^ 2 x 30 x 3.14 = 1507.2 kubikk inches.

•Divide volumet i kubikk inches av 1.728 til å konvertere den til kubikkfot måling brukes av mest konkrete produsenter. I eksemplet 1507.2 delt 1728 =. 87 kubikk fot volum pr hull.

•Multiply volumet i kubikkfot per hull ved antall innlegg hull å bestemme det totale volumet av betong nødvendig for prosjektet. For eksempel ville en 100 hull prosjekt med eksempel hullet kreve 87 kubikkfot betong.

•Purchase nok poser av betong fylle prosjektet Ifølge beregninger. Posene merket av produsenten i henhold til beløpet i kubikkfot hver pose Mix skaper.

Tips og advarsler

  • Beregningene tar ikke hensyn til forskyvning skyldes satt innlegg i hullet, så vil det være noen tilleggskostnader. Noen tilleggskostnader er foretrukket, men å håndtere feil under installasjonen.