Hvordan beregne betong for gjerdestolper

November 27

Å finne riktig mengde av betong for ethvert prosjekt er viktig. For lite betong, og det vil sprekk eller selv ødelegge. For mye betong er en sløsing med penger og kan forårsake uventede synker. Dette blir spesielt viktig for gjerdestolper, både brutt betong og synker kan forårsake belastning på gjerdet som kan til slutt bryte den.

Instruksjoner

Beregne mengden av betong nødvendig

•Measure radius og dybden på gjerdet innlegget hullene. Vær oppmerksom på at disse hullene skal være omtrent tre ganger diameteren på gjerdestolpen og en tredjedel av høyden, pluss seks inches.

•Bruk disse tall for å beregne volumet av hullene.

Merk at gjerdet innlegg hull sylindere. For å finne volumet av en sylinder, multiplisere radius kvadrat av dybde (noen ganger referert til som høyde) av pi (3.14).

For eksempel ville et innlegg hull som er seks inches tvers og 36 inches dyp har3 ^ 2 x 3.14 x 36 = 1017.36 kubikk inches.

•Convert kubikk inches i kubikkfot. En kubikk fot tilsvarer 1,728 kubikk inches. Så dividere antall kubikk inches av hvor mange inches er i en kubikk fot. I eksemplet ovenfor, ville vi ha.59 kubikkfot (1,017.36 delt på 1.728).

•For å beregne hvor mye betong du trenger for alle gjerdet bokføres hull, multiplisere antall kubikkfot i ett hull av antall hull du har (alle gjerdet innlegget hullene skal være samme størrelse). Vesker av betong vil si hvor mange kubikkfot de vil være bra for.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger å plassere grus i bunnen av din gjerdet innlegg hull, må du konto for området grus opptar. Vil sette grus i første og måle dybden av hullet til grus.
  • Noen ganger betong vil si mange hvordan kubikk Yard det er bra for. En kubikkyard tilsvarer 46,646 kubikk inches, så å konvertere kubikk inches i kubikk verft, dividere antall kubikk inches av 46,646.