Hvordan beregne betong Footings for tre innlegg

September 14

Footings for dekk og andre strukturer er vanligvis minst to fot dypt og kan være dypere hvis vinterens frost trenger under 18 inches. Minimumsdiameteren for en konkret fot er vanligvis ti inches med noen bygning avdelinger krever 12-tommers diameter footings. Nøyaktig bestemme betongen til å bestille eller blande er viktig siden for lite betyr at jobben ikke blir gjort og mye betyr trenger et sted å dumpe overskytende. Ferdigblandet betong er solgt av de kubikkyard mens poser av betongblanding selges av kubikk fot.

Instruksjoner

•Determine minimum dybden og diameteren på de konkrete footings fra din lokale bygningen avdeling og bestemme den endelige dybde og diameteren på din footings.

•Divide diameteren på et fotfeste i inches av 2 og multiplisere resultatet av seg selv, deretter multiplisere med pi eller 3.14. Resultatet er området av sirkelen som utgjør fotfeste i kvadrat inches.

•Multiply området av sirkelen av dybden på fotfeste i tommer. Dette gir volumet av fotfeste i kubikk inches. Multiplisere volumet av en fot på antall footings kreves for det totale volumet i kubikk tommer.

•Convert til de nødvendige enhetene. Dele kubikk inches 1728 hente kubikkfot. Dele kubikkfot 27 hente kubikk verft. Dele kubikk inches 46,656 å få kubikk verft.

Tips og advarsler

  • Bruk papp skjemaer tilgjengelig fra hjem sentre å holde avfall til et minimum. Grave hullet, sett skjemaet i hullet og fylle den ekstra plassen med skitt.
  • De fleste bygning avdelinger krever en inspeksjon før footings er helles. Grave hullene, Legg papp skjemaene i og ringe for inspeksjon.