Hvordan beregne Attic plass

October 23

Hvordan beregne Attic plass

Kvadratmeterantallet for spacet loftet kan fastslås ved å multiplisere lengde ved bredden, men hvis du har en gjennomsnittlig loftet, det sannsynligvis ikke vil være enkelt. For eksempel hvis du måler for eiendomsmegling formål, sier Realty Times at målingen skal tas fra utsiden av hjemmet, ideelt bruke blåkopi. I tillegg sier North Carolina eiendomsmegling provisjon at for å inkludere et loft i eiendomsmegling mål, det skal være en ferdig stue. For oppussing formål, men bør du måle fra innsiden vegger loftet men gjerne legge ut utilgjengelige områder eller områder du forlater av forbedring prosjektet.

Instruksjoner

•Kontroller en skisse av loftet med blyant og papir og tvers av områder blir du forlater ut av beregningen, for eksempel trange hjørner. Tegningen trenger ikke til skala. Det må bare være klar nok til å bestemme hva du er inkludert og utelate.

•Hvis området du måler er en enkel rektangel, går du til trinn 3. Hvis ikke, bryte opp tegningen av områdene du måler i rektangler. Du burde avslutte med en rekke rektanglene som representerer plassen du beregner og at du kan måle enkelt individuelt.

•Bruk båndet måler for å ta lengden og bredden, i inches, for hvert av områdene loftet som du måler, som vises på tegningen. Note lengde og bredde på tegningen.

•Multiply lengden av bredden på hvert av områdene loftet målt å få deres individuelle områder, og Merk området hver på tilsvarende rektanglet på tegningen. Nå bør du ha et område i kvadrattommer for hvert område i loftet du er inkludert.

•Legg sammen områdene hver inkludert rektangel totalt som representerer området loftet du måler i kvadrat inches.

•Divide summen av steg 5 (det totale området i kvadrattommer) av 144 å få plassen opptaket.