Hvordan behandler jeg Petunia planter som har Larvene?

January 21

Hvordan behandler jeg Petunia planter som har Larvene?

Larvene kan gjøre kort prosess med en petunia anlegget, spesielt en ung, anbudet anlegget. Når sulten Larvene finner anlegget, fest de på bladene, kronblad og stengler, noen ganger dreper anlegget i løpet av dager. Mens Larvene er noen ganger vanskelig å kontrollere, er daglig årvåkenhet den beste måten å stoppe uønskede skadedyr. Holde planter sunn er viktig også, som sunn petunias er mindre utsatt for caterpillar angrep.

Instruksjoner

• Hånd plukker Larvene fra petunia planter. Fokuser ikke bare på toppen av bladene, men undersiden av blader og stengler, inkludert foten av stammen i jord. Slipp dem i en bøtte med såpevann til å kaste dem, eller bruke en alternativ metode. Sjekk på dagtid og tidlig kveld, noen Larvene om natten eller på skyet, overskyet dager. Hånd plukking er den mest effektive måten å eliminere larvene, som krever ingen regning og ingen plantevernmidler.

•Hold din blomsterbed ryddig. Fjerne døde blader, visnet løvverk, brukte blomstrer og andre anlegget rusk fra jorden. Anlegget rusk er vanlige gjemmesteder for larvene, som de fleste Larvene Skjul om natten kommer ut å mate i morgen.

•Apply en bakteriell kontroll for eksempel Bacillus thuringiensis hvis andre kontrolltiltak ikke effektiv. Bakteriell, som er et naturlig forekommende stoff, dreper Larvene ved å angripe sine celler og fordøyelsessystemet. Som et resultat, caterpillar sulter og dør innen dager eller et par uker. Sjekk med din lokale samarbeidende forlengelse først som ulike bakteriell produkter er effektiv mot ulike typer larvene og fungerer ikke på Larvene som har angrepet planter.

•Encourage Larvene naturlige fiender, som Hyposoter exiguae, som inkluderer en rekke veps som er effektive rovdyr flere typer larvene. Voksen Hyposoter veps legger egg i kroppen av larvene, som klekkes inne caterpillar. Trichogramma er en liten parasitt som legger egg i hundrevis av larvene. Unngåelse av plantevernmidler er den beste måten å oppmuntre disse nyttig insekter, som de fleste Larvene er middel mot skadedyr motstandsdyktig. Trichogramma kan kjøpes i de fleste hage sentre og barnehager.