Hvordan behandle vann Storage Tank vann

January 17

Hvordan behandle vann Storage Tank vann

I tilfelle en forurensning av vann, flaske vannforsyninger kan selge raskt. Vær forberedt på denne uventede situasjonen ved å lagre din egen vann for forbruk og hygiene på eiendommen. Colorado State University forlengelsen anbefaler lagring 1 gallon per person per dag og en ekstra halv gallon per dag for oppvask og hygiene. North Carolina samarbeidende forlengelse tjenesten anbefaler lagre en quart vann per dag hver hund og katt i huset.

Instruksjoner

•Velg mat grade containere lagre vann. Plast er lettere enn glass og bryte ikke. Beholdere som tidligere hatt drikke er OK, som 2-liter brus flasker.

•Vaskestasjonen tømmes og tørr beholdere og caps grundig med parabolen såpe og varme trykk vann for å sperre.

•Treat godt vann eller andre ikke-kommunale vannforsyning med unscented blekemiddel. Legge til seks dråper eller 1/8 tsp. av unscented bleike per gallon av vann. Rør i blekemiddel med en treskje og la den stå i 30 minutter, eller til lukten av blekemiddel er ikke lenger synlig. På dette punktet, legger en annen 1/8 tsp. og la den stå i den samme tidsperiode.

•Seal beholdere og lagres i et kjølig, mørkt sted, for eksempel en garasje eller kjeller. Skrive datoen du behandlet dem på beholderen.

Tips og advarsler

  • Det er mulig å lagre vann fra en kommunale vannforsyning uten behandler det først. Dette vannet er rutinemessig testet for forurensning, krever det ingen ytterligere behandling.