Hvordan behandle utbrukte spesialavfall kjemikalier

April 12

Hvordan behandle utbrukte spesialavfall kjemikalier

Avfall er fast, væske eller komprimert gass materialer som er lenger nødvendig. Bransjer er regulert i hvordan de kan avhende uønskede kjemikalier, men de er ikke den eneste produsenten av disse avfall. Hjemme kastes kjemiske produkter daglig. De fleste ombud har programmer å veilede salg av farlige kjemikalier, men regelverket varierer ofte. Noen deponier kan ikke akseptere visse husholdning kjemikalier og avløpsvann behandlingstilbud tillater ikke noen kjemikalier skal helles ned i avløpet. Det er trinn du kan følge for å finne den beste måten å kvitte seg med farlig kjemisk avfall.

Instruksjoner

•Anrop din lokale avfallshåndtering eller kommunale kontor for å finne ut hva kjemikalier kan helles ned i avløpet og riktig prosedyre for å gjøre. Spør hvilke kjemikalier er trygt å kaste bort og som skal lagres for lokale farlig avfall avhending samling.

•Følg instruksjonene fra produsenten disposisjon på den kjemiske plateselskap, hvis gitt.

•Anrop din lokale deponi eller avfallshåndtering byrå før du kaster kjemiske produkter i søpla, sørge for at de vil ta de tomme beholderne og finne ut hva behandling (som rødme eller skylling) kreves før du gjør. Noen farlig avfall kan settes i søpla, så lenge du følger visse behandling prosedyrer.

•Anrop din lokale avløpsvann behandlingsanlegg før spyling enhver kjemisk avfall i avløpet. Avfall som kan bli nøytralisert av vann (Sjekk etiketten) eller har deres giftstoffer fjernet av kommunale kloakk skal helles ned i avløpet i kopp store mengder med masse vann. Bruke hansker og vernebriller når. Hvis du har en septiktank, anbefales det ikke at du skylle kjemisk avfall.

•Spar kjemisk avfall for farlig avfall samling dager. De fleste samfunn har slik samling dag minst en gang i året, og beboere varsles vanligvis i datoer, steder, ganger og akseptabel materialer.

Tips og advarsler

  • Resirkulere hva du ikke kan bruke. Maling tynnere, for eksempel, kan gjenvinnes ved at det brukte produktet til å sitte i et par dager slik at tørrstoff vil bosette til bunnen. Væske på toppen, som er rent, kan helles av og brukes igjen.
  • Donere kjemisk avfall som maling eller husholdning rengjøringsmidler til en veldedighet eller servicefirmaet. Kontroller at disse produktene er merket og i deres opprinnelige beholdere før donere.
  • Bruk produktet stedet for avhending, som etterlater liten eller ingen avfall skal kastes. Kjøp kun det du trenger å sikre at du bruker det hele opp.
  • Sammenlign etiketter og produkt innhold når rengjøringsmidler, maling og lignende kjemikalier. Hvis det er en mindre giftig alternativ, velge.
  • Bruk ikke-kjemisk alternativer når du kan. En metall slange, kan for eksempel fjerne avløp tresko så effektivt som kjemisk renne renere.
  • Fordi farlig reaksjoner kan oppstå, aldri blande kjemikalier når bruker, lagring eller kaster seg.
  • For å redusere miljøforurensning, bruk den sikreste salgsmetoden tilgjengelig hvis du må kvitte seg med kjemisk avfall.