Hvordan behandle utbrukte renne renere

October 6

Hvordan behandle utbrukte renne renere

Visse husholdningsprodukter anses å være farlig avfall. Riktig avhending av disse produktene er ikke bare en god idé for helse og sikkerhet av familien, men ikke-samsvar kan også resultere i en heftig bot. Avløp rengjøringsmidler faller under kategorien etsende rengjøringsmidler, og må fjernes på samme måte som alle andre etsende rengjøringsmidler.

Instruksjoner

•Rengjør alle avløp i ditt hjem i et forsøk på å bruke opp de resterende avløp støvsuger. Hvis du slipper avløp å rengjøre, ringe familie og venner for å se om de ville ha nytte av du gifting dem renne renere.

•Sett på en maske og et par briller og helle den gjenværende renne renere ned toalettet ditt hvis renere venstre måler 8 oz eller mindre. Følg det med en gallon av vann. Gjør dette bare hvis du har en septiktank.

•Rinse ut renne renere flasken og kaste den i søpla å ta til fortauskanten på søppel dag.

•Contact lokale avfall Management anlegget å ordne å få renne renere i hvis du ikke finner noen som trenger det, og du ikke har en septiktank.

Tips og advarsler

  • Øse din overflødig renne renere ned en pipe, for eksempel en kjeller avløp eller en storm kloakk, som kan føre til en vannvei.