Hvordan behandle utbrukte Palmolive parabolen vaskemiddel flasker

June 18

Hvordan behandle utbrukte Palmolive parabolen vaskemiddel flasker

Klar plast oppvaskmiddel flasker, for eksempel de som er produsert for å inneholde Palmolive oppvaskmiddel, er ganske enkelt å kvitte seg av når siste dråper såpe har blitt brukt til rengjøring skitne retter og kjøkkenutstyr. Selvfølgelig kan flaskene bli kastet i søpla. Men en mer gjennomtenkt og miljøvennlig tilnærming vil være å gjenvinne din tomme Palmolive vaskemiddel flasker, som er tillatt i de fleste samfunn med resirkuleringsprogrammer.

Instruksjoner

•Skru hetten på tom Palmolive parabolen vaskemiddel flasken. Fyll flasken tre fjerdedeler av full med varmt vann for å fjerne alle såpe rester som er igjen i flasken.

•Bytt hetten og riste flasken i 10 sekunder å la det varme vannet å oppløse alle gjenværende flytende såpe i flasken. Fjerne hetten og hell såpevann vasken din vask.

•Start vannet på og la den flyte inn i flasken til såpeskum har blitt eliminert. Tømme flasken, erstatte hetten og tørke av flasken med et papirhåndkle.

•Plasser ren, tomme beholderen i plast delen av papirkurven. Kast ut flasken med husholdning papirkurven hvis din kommune ikke har et resirkuleringsprogram.

Tips og advarsler

  • Etter å sette varmt vann i tom flaske, kan du vurdere å la den suge i fem minutter hvis såpe rester caked på eller tørket ut. Det vil myke opp materialet og hjelpe oppløse den effektivt.