Hvordan behandle utbrukte lysstoffrørets lyspærer

January 8

Kompakt lysrør lys og rør har høy energieffektivitet, men disse pærene inneholder spor av kvikksølv som giftig. Kvikksølv er ikke fare så lenge pærene er ubrutt så det er viktig å behandle din lysrør med behandling for å redusere sjansen for å slippe farlig materiale i luften. Riktig avhending av CFL pærer og rør krever gjenvinning dem gjennom en regjering angitt gjenvinningsstasjon.

Instruksjoner

•Håndtak brukte fluorescerende lys rør forsiktig når du fjerner dem fra deres lys innslag. Hvis en pære bryter, umiddelbart fjerne alle mennesker og dyr fra rommet og luft ut området.

•Lagre brukte lysrør og pærer i beholdere som beskytter dem fra å bryte. US Environmental Protection Agency (EPA) anbefaler lagring pærene i originalemballasjen for en sikker oppbevaring som er allerede perfekt tilpasset lengden på lyspærer. Hvis du ikke har originalemballasjen, pakk dem i plast eller boble vikle hindre sprekkdannelse eller nedbrytning og lagre dem i en lang pappeske.

•Recycle dine brukte lysstoffrør rør på en tilstand-bevilget spesialavfall gjenvinningsanlegg. Kontakt på statens miljømessige reguleringsmyndigheter for å bestemme et gjenvinningsanlegg i nærheten eller besøk webområdet EPA (se link i ressurser) å se et detaljert diagram av sentre over hele USA Noen av disse sentrene tilbyr pick-up alternativer også slik at du ikke engang trenger å forlate huset å resirkulere.

•Throw brukt unna lysrør i vanlig søppel bare hvis det ikke finnes et gjenvinningsanlegg i nærheten. Pakk dem i plast så det er ingen utslipp av kvikksølv selv om pærene bryte og sette dem stående i søpla å unngå å bryte så mye som mulig.