Hvordan behandle utbrukte fossilt brensel avfall

March 20

Hvordan behandle utbrukte fossilt brensel avfall

De fleste av våre søppel kan behandles ved bare å kaste direkte inn i søppelbøtta. Noen elementer, for eksempel gamle fossilt brensel (motorolje eller bensin, for eksempel) presenterer en reell utsettes for miljøet. Feil kasserte fossilt brensel kan føre til eksplosjoner eller branner og forurenser lokale vann. Vær svært forsiktig med din overflødig fossilt brensel for å sikre miljøet. Ring din lokale byrådet for å finne ut om eventuelle relevante bestemmelser i ditt område og følge flere grunnleggende drivstoff salg tips.

Instruksjoner

•Plasser trakt i en robust, plast beholderen med en fast forsegle, som en vann mugger, og hell den fossile brenselet i beholderen sakte. Sikre ingen drivstoff søl eller sprut under prosessen. Også bruke hansker for å holde drivstoff av hendene.

•Seal beholderen tett. Hovedproblemet med fossilt brensel disposisjon er eksponering for miljøet. Dette kan skje gjennom en liten lekkasje i beholderen på grunn av en feil strammet segl. Sjekk seglet for å sikre at ingen lekkasjen kan oppstå.

•Rengjør alle fossilt drivstoff som sølt eller sprutet utenfor beholderen med en ren klut. Ikke la noen på bakken. Bruk vann om nødvendig å rense den.

•Anrop din lokale bilverkstedet, olje endre butikk eller andre anlegg som håndterer fossilt brensel. Disse fasilitetene håndterer store mengder av fossilt brensel og ofte ta brukte fossilt brensel for forsvarlig avhending.

•Ta din beholdere til anlegget villig til å akseptere overflødig fossilt drivstoff.