Hvordan behandle utbrukte feil propanflasker

August 22

Hvordan behandle utbrukte feil propanflasker

Feil propanflasker kan være i en tilstand hvor gassen ikke kan tømme uten å fjerne ventilen. Sveis må deles med en varme lommelykt før ventilen er fjernet. Dette utgjør et problem. Det er ikke trygt å bruke varme til propan tank med gass i fordi det kan lett føre til en eksplosjon. Det sikreste løpet av handlingen er å finne en måte å resirkulere feil tanken og la ventil fjerning til ekspertene.

Instruksjoner

•Ta feil propan tank til en avfallshåndtering anlegget drives av lokale myndigheter. De fleste samfunn har et avfallshåndtering program hvor beboere kan slippe av husholdningenes søppel og recyclables. Det er vanligvis et separat område for farlige materialer som batterier, husholdning kjemikalier og gasstanker.

•Anrop forhandleren lokale propan og spør om de har en trade-in eller gjenvinne program for feil tanker. Det kan hende de kan gi deg en rabatt på en ny tank eller motta uønskede tanker gratis. Propan forhandlere har vanligvis skrap metall recycler som plukker opp uønskede elementer.

• Utveksle feil tanken på en lokal butikk. Mange butikker har full stridsvogner å bytte for tomme og belaste kunden for kostnadene for propan hvis tom tanken er i god stand. Hvis en tank er i dårlig forfatning, belaste de en ekstra avgift for handel.

•Contact skrap metall recycler direkte. Hvis gjenvinne godtar en tank ikke helt tom, kan gjenvinne betale et par dollar for skrapmetall.