Hvordan behandle utbrukte feil propanflasker i Florida

November 16

Hvordan behandle utbrukte feil propanflasker i Florida

Propan sylindere eller "tanker" har en begrenset levetid på grunn av den kombinerte effekten av rust og korrosjon normal slitasje. Alle tanker i USA skal inspiseres og recertified av autoriserte inspektører ikke mer enn 12 år fra datoen for produksjon og hvert femte år etter at. Produksjon er hver tank tydelig stemplet på bunnen støttebeinet. Kast feil eller utgått tanker i Florida ved å følge noen enkle trinn.

Instruksjoner

•Shut av propan tank ved å dreie kontrollknappen ligger på toppen av tanken. Pass på at knotten er tett lukket for å unngå eventuelle propan seepage under transport av tanken.

•Fjern tanken fra grillen (eller annen enhet som er festet til) ved først koble samlingen regulator. Det vil være festet til ventilen på toppen av tanken, bruker et omvendt gjenget kobling. Vri det med klokken for å fjerne den. Deretter forsiktig trekk tanken gratis fra grillen og sett den til side i oppreist stilling. Tanken (om det er feil eller ikke) kan byttes for en full tank eller bare kastes.

•Visually kontrollere tanken produksjonsdato stemplet på bunnen av lavere støtteringen. Hvis tanken er utløpt eller defekt, er den enkleste måten å kvitte seg med tanken i Florida å returnere tanken til den nærmeste autoriserte propan forhandleren, som Home Depot, Lowe's, ENEREN isenkram. De fleste bensinstasjoner også lisens til å utføre denne tjenesten og kan bytte en tom tank for full. Alle utvekslet stridsvogner er recertified før påfylling slik inspeksjon kravet ikke er din ansvar. Hvis du ikke ønsker en full propan tank, er disposisjon fortsatt lett å gjøre.

•Locate den nærmeste county deponi eller overføre stasjonen i Florida hvis du ikke ønsker å utveksle feil tanken om en ny. Floridas county fyllplasser og overføre stasjoner har en farlige materialer seksjon for slippe av en defekt tank gratis. Slippe av tanken å avfallsbehandles på korrekt måte i henhold county spesialavfall.

Tips og advarsler

  • Ta aldri en tom propan tank inne en forhandler i Florida, mot Florida statlige reguleringer.