Hvordan behandle utbrukte asbest fliser

September 3

Hvordan behandle utbrukte asbest fliser

Asbest er en naturlig forekommende fiber som kan være skadelig for helsen ved innånding. Før 1980-asbest ble brukt som et brannhemmende materiale i hjem, inkludert gulvfliser, veggpaneler og rør. Hvis du har fjernet asbest fliser fra hjemmet ditt, og du må kaste dem, kan du bare kaste dem i søpla. Det finnes bestemte måter av asbest byggematerialer som er utformet for å beskytte helse og helsen til andre.

Instruksjoner

•Finn en lokale avfalls senter som aksepterer asbest avfall. Bare noen salg sentre er utstyrt med nødvendige fasiliteter for å godta og behandle asbest. I tillegg gir enkelte sentre spesiell emballasje og etiketter som skal brukes når avfall. For å finne nærmeste avfallshåndtering sentrene i ditt område, søke på Internett for "avfallshåndtering" pluss navnet på byen.

•Sett på din verneutstyr. Å stoppe luftbårne asbest fiber inn lungene, bruke en maske utstyrt med hepafilter (high efficiency partikler luft) å fange noen fiber i luften.

•Spray brikkene med vann. Dette vil redusere mengden av asbest støv utvist i luften.

•Double-brikkene med en kraftig polyeten bag eller ark. Tape innpakning ned sikkert med duct tape. Pass på at du ikke skal bryte flisene under denne prosessen. Der det er mulig bør fliser avhendes uten noen skjæring. Noe annet forurenset under fjerning, som koster, klær eller klær, bør behandles også.

•Transport brikkene til avfallshåndtering sentrum. Kontroller at brikkene er sikkert lagret under transport og kan ikke nås av andre i bilen. Ansatte på avfallshåndtering center vil fortelle deg hvor du skal plassere brikkene.